Juhlasali

Juhlasalimme tarjoaa upean tilan jopa sadan hengen tapahtumaan, kuten hääjuhlaan tai perhejuhlaan. Historiallista tunnelmaa henkivässä salissa on flyygeli sekä tasokas äänentoistojärjestelmä (Genelec). Sali sijaitsee kolmannessa kerroksessa, josta avautuu upea näkymä Kruunuvuoren selälle. Häät Suomenlinna hääjuhla

Kabinetti

Kabinetti tarjoaa tunnelmallisen tilan merinäköalalla kymmenen hengen kokoukselle tai illalliselle. Kabinetti sijaitsee kolmannessa kerroksessa aivan baarin vieressä. Tässäkin tilassa on mahdollista käyttää valkokangasta.

Sauna

Saunan voit varata käyttöösi keskiviikkoisin ja torstaisin, ja halutessasi voit tilata sinne syötävää ja juotavaa ravintolastamme. Tila soveltuu 10–15 hengelle. Perjantaista sunnuntaihin jäsenet voivat varata saunavuoron omaan käyttöönsä. Tiistaisin on jäsenten yhteisvuoro kello 18–21. Saunan säännöt löydät täältä.

Baari

Baariimme voit poiketa milloin tahansa kerhon aukioloaikoina. Kerhomme tunnetaan hyvästä ruoasta, joka kunnioittaa sesongin raaka-aineita. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet.

Biljardisali

Kerhollamme on kolme ns. perinnehuonetta, joita käyttävät etenkin rannikkotykistö-, meri- ja ilmatorjuntaupseeriyhdistykset. Tilat sopivat tilaisuuksiin noin 10-30 hengelle.