Tilamme

Järjestätkö juhlia, pidätkö kokouksen vai istutko iltaa ystävien kanssa? Suomenlinnan Upseerikerho tarjoaa sopivan tilan tähän kaikkeen.

Juhlasali

Suomenlinnan Upseerikerhon Juhlasalissa järjestät arvokkaat ja historiallista tunnelmaa huokuvat juhlat, häät ja suuret kokoukset. Rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitseva sali avaa kauniin maiseman Kruunuvuoren selälle. Nämä puitteet luovat aivan ainutlaatuiset juhlat.

Jopa sata henkilöä mahduttava sali on myös varusteltu huippulaatuisella äänitekniikalla. Flyygeli ja Genelecin äänentoistojärjestelmä takaavat tilaisuuteen myös laadukkaat musisoinnit. Upseerikerhon tilausravintola hoitaa tarjoilut puolestasi ja saat näin loihdittua sujuvan ja onnistuneen tapahtuman.

Kabinetti

Suomenlinnan Upseerikerhon Marski-kabinetissa järjestät upeilla merimaisemilla höystetyt kokoukset ja illalliset. Kabinetissa on jylhä ja historiallinen tunnelma, sekä sitä koristaa suuri kakluuni. Täällä pääset merelliseen tunnelmaan.Kabinetin kokoustamiseen yhdistät mainiosti Upseerikerhon tilausravintolan herkulliset tarjoilut ja nautit illallisen omassa rauhassa yksityisessä tilassa. Kabinettiin mahtuu ruokailemaan 12 henkilöä.Suomenlinna on mieleenpainuva juhlien ja kokousten järjestämispaikka ja tänne saavut kätevästi Helsingin keskustasta ympäri vuoden.

Baari

Suomenlinnan Upseerikerho tunnetaan hyvästä ruoasta, joka kunnioittaa sesongin raaka-aineita. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet.

Sauna

Suomenlinnan Upseerikerhon sauna on varattavissa yksityiskäyttöön keskiviikosta lauantaihin. Upseerikerhon upea, historiallinen rakennus luo saunailtaan hienon ja ainutlaatuisen tunnelman.
 
Takkahuoneeseen mahtuu kokonaisuudessaan n. 15 henkilöä. Voit siis yhdistää saunaillan tiimin virkistyspäivän viettoon, polttareihin tai kaveriporukan pikkujouluihin. Saunalle saa tilattua ruokaa ja juomaa Upseerikerhon tilausravintolalta, joten tarjoilutkin onnistuvat ilman suurempaa suunnittelua.